En knall hard dag

Published 13.11 in category Patagonia 2009

Camp 3: Vi fikk lagt 1 kilometer bak oss på totalt 9 timers arbeid! Det sier det meste om dagen. For selv om vi har lagt regnskogen bak oss, ser skogen og krattet så tett at der er nesten umulig å fine en bra vei fremover.
Til tider må vi også binde oss inn ved spennende passeringer av hyller, og en gang ble vi presset ut på selve isen for å komme videre. Ordet spennende er ikke særlig dekkende.
Men på den andre bære runden fant vi en bedre vei og sparte godt med tid på det. Derfor ble det en noe kortere dag. Alt i alt, ikke veldig imponerende fremdrift, men kjempe jobbing av laget og alt med et kjempe humør. Vi er fornød, for det går fremover og vi kommer hele tiden nærmere platået!
Dessverre ingen bilder i dag heller. Det er veldig bratte fjell rundt oss og alt for dårlige forhold for å sende over annet enn korte beskjeder.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*