En lang dag med mye action er nå over

Published 15.04 in category North Pole 2005

En lang dag med mye action er nå over. I dag har vi tilbakelagt litt i overkant av 20 kilometer, i minus 20,men ellers flott vær. Gruppa går strålende sammen , og er en veldig god gruppe med skiløpere.

Vi har hatt masse skruis og vanskelige forhold i dag. Så i dag har alle fått kjenne på kroppen hva det vil si å være polfarer.

En mann fra Kongsberg fikk kjenne det ekstra mye, da han var litt uheldig å gikk gjennom isen. Heldigvis fikk noen stukket en skistav ut til han og dratt han på isen igjen. Alle hjalp til med å få av han klærne og på med tørre klær. Etter en stund kunne turen fortsette og han fra Kongsberg hadde ingen varige men.

Ellers har vi fått se isen skru idag , og det er jo et syn som ikke er så mange forundt.

Nå når vi slår leir ligger vi kun to kilometer fra Boerneo, og vi kan se basen.

Med denne farta og denne gjengen bør vi nå nordpolen om seks dager.

Ellers kan vi nevne at den Kroatiske dykkergjengen som skal prøve å sette verdensrekord under isen er i fin rute. Med hjelp fra Norske Lars Petter og Russeren Anthon ligger de på basen og

trener. Og vil nok prøve på rekordforsøket i løpet av noen dager. Så følg med.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*